Antioxidanți – Produse de la pro-natura.ro

Nu știi ce suplimente sunt bogate în antioxidanți? Pro-natura.ro are exact ce îți trebuie pentru sănătatea ta. Cei de la pro-natura.ro au o gamă specială cu suplimente bogate în antioxidanți. Stilul tău de viață contează pentru starea sănătății tale și de aceea trebuie să ai grijă ce suplimente consumi.

Antioxidanții sunt esențiali pentru o bună funcționare a organismului tău. Fiecare om are nevoie de o anumită cantitate de antioxidanți, pentru ca sănătatea lui să fie în regulă. În cazul în care în corpul nostru nu sunt suficienți antioxidanți, apare stresul oxidativ. Acest stres poate determina căderea părului, apariția de riduri, diminuarea calității vederii, deteriorarea de celule de la nivelul creierului, dezvoltarea anumitor tipuri de cancer, și nu numai.

Consumul de alimente bogate în antioxidanți ajută la echilibrarea nivelului necesar de aceștia din organism, iar dacă se dorește, se pot administra suplimente. Tipuri de antioxidanți sunt: vitamina A, vitamina C, vitamina E, luteină, zinc și lista poate continua.

antioxidanți

Alimente bogate în antioxidanți

Antioxidanții se găsesc în special în legume și în fructe. Fructe ce conțin o cantitate importantă de antioxidanți sunt: goji, afine, portocale, cireșe, mere, zmeură. Legume ce conțin antioxidanți sunt: sfeclă, linte, varză, conopidă, morcov, dovleac, mazăre și multe altele. Medicii recomandă consumul de fructe și legume crude, pentru a beneficia de efectul pozitiv al antioxidanților. Administrarea antioxidanților sub formă de suplimente se recomandă a se face în timpul mesei, pentru că atunci sunt absorbite mai bine proprietățile suplimentelor și se reduce orice risc de tulburare digestivă.

Scorțișoara reprezintă un aliment ce poate fi consumat pentru a crește nivelul antioxidanților din corp. Pro-natura.ro are capsule cu scorțișoară, care reduce intensitatea proceselor asociate îmbătrânirii, inhibă dezvoltarea microbilor, reglează apetitul alimentar și aduce un plus de energie.

Suplimentele alimentare pe bază de ceai verde reprezintă de asemenea o altă sursă importantă a antioxidanților. Pe pro-natura.ro găsești capsule cu ceai verde, care facilitează eliminarea la nivel renal a apei, elimină grăsimile și are proprietăți tonice.

Pe pro-natura.ro găsești suplimente alimentare, ce ajută la menținerea metabolismului și imunității.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top