Auto import- mașini sigure și de încredere

În ultimii ani, auto import la mâna a doua, au crescut considerabil. Prețurile mai mici din afara țării și taxele prea multe au făcut, ca o mare parte din cumpărători, să achiziționeze de pe piețele străine.

Ca să îți dai seama dacă este o mașină de import întrebi direct vânzătorul. Indiferent de răspuns trebuie să ceri la verificat actele mașinii cum ar fi acte vamale în original, inspecție tehnică, factură de achiziție, certificat de înmatriculare. O atenție deosebită trebuie acordată la auto import diesel, unde gradul de tehnologie antipoluare trebuie să fie cel puțin 5 pentru a evita tot felul de restricții.

Piața românească a fost inundată de auto import de calitate îndoielnică pentru a satisface cererea mare. Cea mai mare problema cu o mașină de import este kilometrajul. Cei care aduc mașini cu kilometri mulți le dau kilometrajul înapoi și prețul este cel pentru kilometrii noi. Nu trebuie acceptat nici un motiv pentru care documentele nu îți vor fi prezentate în forma originală.

Auto import

Auto import de la Auto Dan SRL

La Auto Dan SRL este redefinit conceptul de încredere în domeniul auto import.

Aici se vând mașini certificate care îndeplinesc cele mai stricte criterii. Pentru că ne respectăm principiile de transparență, oferim raport tehnic pentru că tu să știi totul despre ceea ce vrei să cumperi. Poți testa mașina atât ca șofer cât și copilot, pentru a putea sesiza mai bine toate problemele care crezi că ar putea apărea. Angajații noștri sunt profesioniști, te asistă și te îndrumă în alegerea pe care o vei face.

În ceea ce privește modalitatea de plată, se poate face cu cash  sau puteți apela la rate. Colaborăm cu cele mai bune instituții de finanțare care au cele mai bune oferte de creditare. Durata obținerii unui credit pentru achiziționarea mașinii dorite este scurtă, iar la completarea dosarului de credit sunteți ajutați de specialiștii noștri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top