Auto în rate fără avans – variante de creditare

În România, ca în alte multe țări, există credite de consum sau credite auto, care facilitează achiziția unei auto în rate fără avans, în condiții decente, cu o dobândă ce variază, iar dacă nu ești atent și te întinzi la un credit pe cinci ani, s-ar putea să plătești în plus până la jumătate din prețul autoturismului.

Pentru persoanele care aleg să-și cumpere o mașină în rate există două variante, cum ar fi credit cu sau fără avans prin una din băncile de pe piață. De obicei dosarul de credit se aprobă în 48 de ore, iar în funcție de firma de unde cumperi mașina, poți beneficia de dobândă preferențială, în unele cazuri, dosarul aprobându-se și online.

Auto în rate fără avans

Varianta cea mai căutată însă, este varianta pe care o acordă anumite firme și care constă în credit fără avans. Este vorba de avans opțional, adică rămâne la latitudinea clientului dacă achită sau nu avansul. În cazul acesta sunt acceptate persoane aflate la pensie, persoane care au și alte credite și figurează în baza de date de rău platnici. Această finanțare se acordă indiferent de valoarea veniturilor lunare pe care le realizează persoana care solicită creditul, ratele fiind fixe pe toată durata contractului, iar perioada de finanțare poate fi de la 6 luni la 5 ani.

Auto în rate fără avans – dealer autorizat Auto Dan SRL

AUTO DAN SRL este un dealer autorizat în comercializarea autovehiculelor second hand, cu o vastă experiență. Flota de mașini din parcul nostru cuprinde modele ale renumitelor mărci existente pe piața națională și internațională.

Anii de activitate ce stau la baza experienței noastre, ne-au învățat că fiecare ofertă trebuie să se alinieze cu cerințele clientului, astfel, asigurăm soluții de finanțare rentabile, dedicate atât persoanelor fizice cât și juridice. Tot în această direcție, echipa noastră a creat parteneriate cu firme specializate în procesul de finanțare astfel încât să fie fluid și transparent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top