Baterie Lavoar Gold High cu Finisaj Auriu

Pentru o baie cu aspect regal, luxuriant, fiecare detaliu contează: astfel vă prezentăm o baterie cu finisaj auriu, acel detaliu perfect pentru a vă completa viziunea. Bateria are înălțimea de 28 cm, dispunând de o pipă fixă de 13 cm și cartuș ceramic. Bateria poate fi montată fie pe chiuvetă, fie pe blat.

O baterie cu bun gust, pentru proprietarii rafinați

Gold High este genul de accesoriu care readuce plăcerea și rafinamentul în momentele de zi cu zi. Ca în povestea regelui Midas, totul se poate transforma în aur sub atingerea dumneavoastră. Fiind o baterie cu design minimalist și încrustații simple, culoarea aurie și modelul modern conferă acesteia un je ne sais quoi ireproșabil. Tot ce îți rămâne de făcut este să visezi la posibilități, pentru că această baterie se pretează la multe combinații de culori și stiluri de design interior, care pot fi îmbrățișate în mod jucăuș, în funcție de personalitate și preferințe.

Alt articol de blog : Căzi de baie – Pro-era.ro

baterie

Ca exemplu de prezentare, clienții noștri aleg adesea să cumpere bateria Gold High împreună cu un model de chiuvetă negru mat cum este Stella Black, negru cu încrustații aurii [Meryl Black] sau alb, cum este Stella White. Indiferent de variabile, un lucru este cert: bateria Gold High atrage atenția și amplifică nivelul de eleganță al camerei în care este montată.

Gold High este o baterie fabricată cu materiale și producție de înalt standard

Dă-ți voie să fii creativ, știind că alegând bateria Pro Era Gold High nu poți da greș din punct de vedere estetic sau calitativ. Fabricată în Uniunea Europeană, aveți parte de o baterie cu mâner rezistent și ușor manevrabil, realizată din materiale de cea mai bună calitate, în urma unui proces de producție atent supervizat.

Pentru că avem încredere în produsele noastre, la achiziționarea acestei baterii pentru lavoar beneficiați de o garanție cu durata de 24 luni și de transport gratuit.

Următorul articol de blog : Deratizare Bucureşti – Cum Alegi Cea Mai Bună Firmă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top