Ce înseamnă găzduire WordPress?

Gazduire site wordpress

Funcțiile specifice WordPress necesită de cele mai multe ori opțiuni diferite la nivel de viteză, siguranță sau suport tehnic, drept pentru care serviciul de găzduire WordPress este preferat în prezent de către foarte mulți utilizatori.

WordPress este una dintre cele mai mari platforme care generează conținut, pentru că majoritatea blogurilor sau a magazinelor online aleg să își desfășoare activitatea în acest spațiu. Din acest motiv, este nevoie de găzduire dedicată, care să permită confirgurarea opțiunilor în concordanță cu cerințele platformei.

Alt advertorial SEO: Licheni stabilizați și plante uscate – decor natural și aspect armonios

Caracteristicicile pe care le acoperă serviciul de găzduire WordPress

Performanța de încărcare a site-ului/ viteza  site-ului este unul dintre cei mai importanți parametri ai unui site. Viteza de încărcare a site-ului poate fi verificată în Google Search Console (Google Webmasters tools) și poate influența de multe ori un parametru foarte important din Google Analytics și anume rata de respingere. Viteza de încărcare a sitelui ca parte din serviciul de găzduire WordPress influențează bounce rate deoarece cu cât acest parametru este mai mare, cu atât acest lucru ne dă o idee despre interacțiunea utilizatorilor cu site-ul. Un bounce rate mare poate însemna că utilizatorul nu a găsit în site ce avea nevoie, însă deopotrivă poate însemna o viteză de încărcare mare a site-ului care determină părăsirea acestuia de către utilizator.

Siguranța unui site ține foarte mult de serviciul de găzduire WordPress, deoarece o mare parte a verificărilor ar trebui să se facă în primă fază chiar de către firma de găzduire. O firmă de găzduire WordPress are posibilitatea de a bloca potențiale atacuri, sau IP-uri, pentru a păstra siute-urile în siguranță. Desigur însă, siguranța nu înseamnă că doar firma de găzduire WordPress trebuie să monitorizeze atacurile, ci și utilizatorul trebuie să aibă în vedere folosirea unor module speciale de protecție, cum ar fi Wordfence, spre exemplu.

Dacă ai nevoie de găzduire WordPress pentru site-ul tău, atunci acestea sunt lucrurile la care ar trebui să fii foarte atent, pentru că decizia pe care o iei atunci când alegi firma de găzduire este una care va avea implicații și pe viitor. Alege protecția și siguranța, dar și un mod eficient de a te prezenta în fața clienților.

Citește următorul articol SEO: Rochii De Petrecere – Mereu În Topurile Preferințelor Tuturor Femeilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top