Cum curăț o narghilea?

Să păstrezi igiena corespunzătoare atunci când folosești o narghilea este important pentru a te asigura că experiența pe care ți-o oferă este la fel de bună ca atunci când ai folosit-o prima oară.

Este recomandat ca narghileaua să fie curățată după fiecare utilizare însă, după aproximativ 7-8 spălări este recomandat să o dezmembrezi și să o cureți în profunzime.

Recomandări pentru a curăța eficient o narghilea

Pentru a evita deteriorarea este recomandat să folosești soluții curățare narghilea care sunt special concepute pentru acestea și nu atacă materialele și nu pun în pericol sănătatea. În momentul în care cureți o narghilea, trebuie să dezmembrezi cu atenție fiecare componentă. Scoate creuzetul, cupola, furtunul iar mai apoi separă coloana acesteia de vasul de apă. Pentru curățare vas folosește întotdeauna apă caldă împreună cu un sisha cleaner și ai mare grijă la alterarea temperaturii pentru a evita crăparea vasului de apă.

narghilea

Pentru curățarea coloanelor și supapelor  îți recomandăm să folosești perii pentru curățare narghilea pe care le găsești și in magazinul nostru. Aceste perii pentru bază narghilea te vor putea ajuta să cureți chiar și cele mai mărunte depuneri. Aceste perii pentru curățare narghilea sunt precum periuțele de dinți și trebuie schimbate periodic pentru a putea asigura o igienă corespunzătoare vasului și componentelor acesteia. La final asamblează totul cu grijă și bucură-te de o nouă experiență de fumat folosind aromele tale preferate.

Achiziționează produse profesionale din magazinul nostru pentru a igieniza narghileaua

Nu folosi NICIODATĂ produse de uz caznic pentru narghileaua ta. În primul rând îți vor “strica” savoarea aromei de narghilea, în al  doilea rând narghileaua se va deteriora în timp și în ultimul rând, agenții chimici vor ramane împregnați în piesele narghilelei, iar clătirea repetataănu va ajuta.

Ce mai bine, achiziționează-ți produse special create pentru shisha care nu vor influența pe viitor sesiunile de narghilea. Toate accesoriile necesare pentru a te putea bucura de o experiență deosebită pot să fie găsite în magazinul nostru online în secțiunea dedicată pentru produse de curățare pentru narghileaua ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top