Cum să alegi covorașe auto de calitate

Probabil de multe ori te-ai gândit de ce nu găsești covorașe auto care să fie rezistente în timp. Trebuie să vizitezi site-ul topcarinterior.ro și o să vezi acolo o gamă foarte variată de covorașe auto ale căror specificații nu reprezintă un simplu text afișat pe site.

Impermeabilitatea, rezistența la pete sau la uzură, acestea sunt caracteristici specifice unor covorașe auto de calitate. Majoritatea oamenilor aleg să achiziționeze covorașe auto doar din simplul fapt că le place modelul sau culoarea produselor respective sau se află la un preț promoțional. Înainte să achiziționezi covorașe auto pentru mașina ta trebuie să citești cu atenție specificațiile produsului, să vezi dacă corespunde modelului mașinii tale și din ce materiale cunt confecționate.

Alt articol de blog :

Covorașe auto

Covorașe auto fabricate prin sistem de scanare de ultimă generație

Cei de la TopCarInterior.ro au disponibile în stoc covorașe auto fabricate cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generație, și anume scanarea ficărui autoturism în parte. Această scanare detectează modelul autoturismului și dimensiunile spațiului dedicat așesării covorașelor auto, astfel există o potrivire perfectă între produsele TopCarInterior și podeaua mașinii tale. Calitatea materialelor din care sunt confecționate produsele TopCarInterior este evidențiată încă din momentul așezării covorașelor pe podeaua automobilului tău, deoarece se pliază uniform pe fiecare colț al podelei și nu rămâne niciun spațiu liber. Cantitatea de material utilizată la crearea fiecărui covoraș auto în parte este ca la carte, astfel încât designul 5d să reziste în timp la contactul repetat cu tălpile pantofilor și totodată să nu creeze stări de disconfort la călcare.

Calitatea covorașelor TopCarInterior este garantată, deoarece sunt confecționate din piele ecologică de înaltă calitate, spumă și burete, fapt ce conferă confort picioarelor în momentul atingerii lor și de asemenea oferă avantajul unei curățări rapide și ușoare. Aspectul covorașelor auto de la TopCarInterior are la bază detaliile unui design 5d cu cusături fine și modele desprinse din arta abstractă modernă. Vizual vorbind, sunt obiecte auto ce participă la îmbunătățirea aspectului interior al automobilului tău.

Următorul articol de blog :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top