De ce este necesar să se efectueze dezinfecţie exterioară?

Având în vedere fluxul mare de personal care interacţionează cu diverse obiecte în mediul exterior care sunt deja contaminate sau se pot contamina la atingere, este nevoie să se efectueze dezinfecţie exterioară. Aceasta este oferită de firme DDD specializate care pot asigura servicii de calitate prin utilizarea unor echipamente adecvate operate de personal bine pregătit şi instruit dar şi substanţe avizate şi sigure pentru a fi utilizate în acest scop.

Importanţa serviciilor de dezinfecţie pentru spaţiile exterioare şi interioare

Contaminarea spaţiului exterior cu viruşi, bacterii şi alte microorganisme poate să reprezinte un pericol pentru sănătatea umană, motiv pentru care aceste servicii de dezinfecţie sunt esenţiale şi chiar putem spune recomandabile.

Având în vedere situaţia actuală, o dezinfecţie realizată de firme dezinfecţie Bucureşti este esenţială. Prin acest proces se urmăreşte dezinfectarea suprafeţelor exterioare şi interioare, materiale, pereţi, obiecte prin care se distrug microbii şi bacteriile. Este un proces care are o durată destul de scurtă, de maxim o oră, timp care se stabileşte în funcţie de complexitatea problemei, de agenţii patogeni şi de concentraţia aplicată pentru fiecare tip de infestare în parte.

Alt articol de blog : Deratizare – cum se realizează corect întreg procesul?

dezinfecţie

Siguranţă şi protecţie cu ajutorul serviciilor oferite de profesionişti în domeniu

Toate produsele utilizate au un spectru larg de acţiune şi sunt avizate de Ministerul Sănătăţii. Este un pas esenţial pentru menţinerea sănătăţii şi împiedicarea transmiterii unor boli infecţioase mai ales în zonele cu trafic mare aşa cum sunt hotelurile, grădiniţele sălile de curs, mijloace de transport în comun, mobilierul exterior din parcuri etc.

Acţiunea acestor servicii de dezinfecţie se realizează periodic şi la cerere ori de câte ori este necesar. Mai ales în unităţile de alimentaţie publică este recomandat să se realizeze o dezinfecţie o dată pe lună în timp ce în alte domenii procedura poate să se repete o dată la trei luni.

Pentru mai multe informaţii despre cum poţi să beneficiezi de servicii dezinfecţie Bucureşti accesează website-ul www.solutionatac.ro unde vei găsi informaţii complete despre servicii dar şi date de contact.

Următorul articol de blog : Publicitate OOH By EKO GROUP-Peisajul Media În Evoluție

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top