Haină blană scurtă – cum să o porți?

Tocmai ai comandat o haină blană scurtă și te gândești cum ai putea să o porți astfel încât să fie accesorizată corect iar hainele tale să îi scoată în evidență caracteristicile. Vestea bună este că o aceasta se potrivește la majoritatea pieselor vestimentare din garderoba ta, așadar, nu va trebui să faci schimbări majore.

Cum poți purta o haină blană scurtă?

O haină blană scurtă poate să fie combinată cu succes și cu o pereche de pantaloni din piele mulați care îți vor pune în evidență silueta. Mai ales atunci când ieși cu prietenii în oraș, mergi la shopping sau te întâlnești cu o prietenă, este ținuta ideală. Pentru alungirea siluetei, alege o pereche de pantofi cu toc iar dacă ești adepta stilului casual adaugă o pereche de ghete.

haină blană

O altă idee de a purta o haină blană scurtă este să o asociezi cu o fustă evazată. Dacă mergi la birou atunci poți alege o fustă care ajunge mai jos de genunchi și încalță o pereche de cizme din piele. Pentru că o astfel de haină este călduroasă nici nu va trebui să te îmbraci excesiv de gros dedesubt. De asemenea, se poate purta cu succes și alături de blugi. Poată haina și blugii cu o pereche de cizme sau botine din piele naturală. Sub haină, poartă o helancă mulată pe corp, o cămașă sau un pulover lejer.

Descoperă cele mai inedite modele la Iris Boutique

Acestea sunt doar câteva idei de ținute pe care le poți purta atunci când porți o haină blană scurtă dar mai sunt și alte combinații vestimentare. Dacă vrei să adaugi în garderoba ta o haină din blană naturală, atunci tot ce trebuie să faci este să intri pe website-ul www.iris-boutique.ro. Aici vei putea găsi foarte multe modele de calitate și deosebite pe care să le porți de fiecare dată când vrei să arăți impresionant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top