Haine din blană naturală versus haină din blană artificială

În garberoba unei femei aceste haine din blană naturală au constituit întotdeauna piesa de rezistență. Dacă în trecut erau considerate a fi o modalitate prin care se reflecta statutul în societate și situația financiară, acum reflectă mai mult principiile și convingerile de viață. Astfel, a luat naștere controversa legată de haine din blană naturală și cele fabricate din blană artificială. Experții în domeniu spun că oricât de frumoasă ar fi, blana artificială nu poate să imite în totalitate caracterul unic al blănurilor naturale. Indiferent dacă vorbim despre culoare, textură sau miros, există detalii care nu pot să fie reproduse în mod artificial.

Cum îți poți da seama de diferența dintre haine din blană naturală și cele din blană artificială?

Pentru consumatorii de rând a devenit destul de dificil să deosebească modelele de haine din blană naturală de cele realizate din blană artificială. Tocmai de aceea este important ca o astfel de achiziție să se realizeze pe baza unor criterii precum prestigiul și notorietatea magazinului de unde alegi să cumperi o haină atât de valoroasă.

haine din blană naturală

Totuși, atunci când achiziționezi o haină din blană naturală poți testa câteva lucruri. În primul rând, poți observa structura blănii. Sub firele superioare trebuie să existe puf care poate să fie observat cu ușurință trăgând puțin de partea superioară a părului. De asemenea, la blănurile naturale părul este fixat pe piele în timp ce la blănurile artificiale se poate observa o țesătură sintetică. Iar un ultim test pe care poți să îl faci este să analizezi textura și greutatea firului de păr. Dacă aceasta se mișcă în prezența unui curent de aer atunci este vorba despre blană naturală. Dar, dacă în schimb rămâne neclintită atunci cu siguranță este vorba despre blană sintetică.

De unde merită să cumperi blănuri naturale?

Pe website-ul www.iris-boutique.ro vei putea întotdeauna să găsești cele mai deosebite care nu dezamăgesc din punct de vedere calitativ. Fiecare model de haine din blană naturală sunt atent realizate și aduc cu sine acel rafinament de care are nevoie orice ținută pentru a ieși în evidență prin bun gust și eleganță. La Iris Boutique vei putea găsi întotdeauna acele elemente esențiale pentru garderoba ta care să îți satisfacă și cele mai înalte așteptări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top