Lentile de contact colorate – în ce situații le putem folosi?

De mai bine de 100 de ani de când au apărut lentilele de contact, progresul științific ne permite să ne bucurăm astăzi de un altfel de lentile, și anume lentile de contact colorate.

În general, lentilele de contact, vin ca o alternativă absolută la ochelari, ceea ce oferă o flexibilitate mai mare în acțiunile cotidiene. Pe lângă scopul terapeutic, lentilele de contact vizează și scopul estetic, astfel încât putem cu ușurință schimba culoarea irisului. Acest tip de lentile sunt denumite lentile de contact colorate.

Pentru cei care poarta ochelari de mai mulți ani, greutatea trecerii la lentilele de contact ar fi procesul de aplicare și scoatere al lor. Nu este deloc complicat, sunt câțiva pași simpli, ușor de urmat. La început se simte un pic de disconfort, dar treptat, după ce capeți experiență, acest proces devine o simplă rutină.

Lentile de contact colorate

Lentile de contact colorate- de care tip ne cumpărăm?

Aceste lentile de contact colorate se împart în mai multe tipuri, în funcție de numărul de purtări, efectul dorit, intensitatea culorii, preferințe sau nevoi, cu dioptrii sau fără.

După cum vedeți , sunt multe tipuri de lentile de contact colorate. Unele se folosesc pana la 24 de ore, după care se aruncă, altele sunt destinate spectacolelor de teatru, cele cu efect natural scot în evidență culoarea irisului. Mai sunt și cele cu efect dublu, care, pe lângă schimbarea irisului, corectează și defectele de vedere.

Pentru a înțelege dacă vi se potrivesc aceste lentile de contact colorate, trebuie sa știți că ele au și anumite dezavantaje, care constau în simptome ale ochiului uscat, risc de infectare dacă nu sunt urmate recomandările de purtare.

Astfel de lentile de contact le găsiți la Avisia, unde vă așteptăm pentru un control efectuat de specialiștii noștri, în vederea stabilirii dimensiunilor, pentru a putea face o achizitie corectă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top