Mașină electrică nouă sau second hand?

Prețul pentru o mașină electrică nouă este în continuare destul de mare în comparație cu modelele de autovehicule care folosesc combustibili obișnuiți. Și totuși, nu poți să nu te întrebi dacă să cumperi o mașină nouă sau second hand.

Ce trebuie să știi despre o mașină electrică second hand?

Achiziționarea unei mașini noi are multe avantaje, mai ales garanția care poate să fie destul de generoasă. Mai mult de atât, există și posibilitatea de a accesa programul Rabla sau alte tipuri de promoții acordate de dealeri. Totuși, chiar și după aplicarea reducerilor, o mașină electrică poate să fie în continuare costisitoare. Tocmai din acest motiv multe persoane aleg să cumpere modele second hand. Deși prețul este mic, pot exista numeroase riscuri.

mașină electrică

În special acumulatorul trebuie să fie bun, aspect care se poate verifica prin intermediul documentației de la reprezentanță sau prin efectuarea unei diagnoze autorizate a întregului sistem. Dacă este vorba despre defecțiuni minore pot să fie rezolvate ieftin însă, dacă este nevoie de o înlocuire substanțială a unor piese cheie atunci este mai bine să cumperi una nouă. În special garanția la acumulator trebuie să fie valabilă chiar dacă nu este nouă.

Pe lângă verificările tehnice este recomandat să verifici și istoricul pentru a putea vedea dacă într-adevăr merită să cumperi second hand. Astfel vei avea posibilitatea să eviți să cumperi mașini avariate grav sau care au kilometrajul modificat.

Alege de la Auto Dan modelul care poate să te servească excelent

Pentru a achiziționa o mașină electrică fără să îți fie teamă că ascunde o serie de defecte costisitoare, intră pe website-ul www.auto-dan.ro. Aici vei putea achiziționa în siguranță mașini atent verificate și de calitate bună, la prețuri corecte. Vei putea beneficia de suportul unei echipe de specialiști care să te ajute să iei cele mai bune decizii, astfel încât să poți pleca la drum cu o mașină care să te poată servi pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top