Mașini în rate doar cu buletinul – un ajutor bine venit

În parcul nostru de mașini, Auto Dan SRL, puteți găsi autoturisme foarte bune, cu prețuri accesibile, cu posibilitatea de a cumpăra mașini în rate doar cu buletinul.

Vă oferim posibilitatea de a achiziționa mașini modele noi, perfecte pentru persoane care-și doresc mașini de calitate, cu kilometri reali și verificate.

Cei mai mulți dintre clienții noștri apelează la finanțări și auto în rate, pentru că nu doresc să achite o singură dată, toată suma, sau nu dispun de toți banii. Avem soluții avantajoase de finanțare și propunem un plan de rate ce poate fi susținut cu ușurință. Ne dorim să vă bucurați de o mașină perfectă, pe care să o folosiți mulți ani, fără incidente și fără vizite frecvente la service, iar din acest motiv apelăm la dealeri auto internaționali, pentru a achiziționa de la ei autoturisme în stare perfectă.

Mașini în rate doar cu buletinul

Mașină în rate doar cu buletinul – avantaje

Am putea spune chiar, că suntem primii care află de mașini de import, care sunt scoase la vânzare de companii renumite, ne-am specializat pe mașini diverse și oferim posibilitatea de plata în rate pentru modele diverse.

Pentru a pune la punct dosarul de rate auto, este necesar să parcurgem câțiva pași destul de simpli, iar dacă dosarul este depus dimineața, după prânz puteți pleca cu mașina acasă. Sunt situații când reușim chiar mai repede să obținem aprobarea pentru plata în rate, însă am făcut cele mai bune calcule pentru ca dumneavoastră, clienții noștri, să beneficiați de un plan de rate auto avantajos.

Întotdeauna reușim să mulțumim clienții și să le oferim cele mai bune idei, pentru ca aceștia să se bucure de o mașină perfectă, la un preț decent.

Indiferent dacă lucrați cu contract de muncă temporar sau permanent, trebuie să știți că noi vom găsi soluții de finanțare, și veți putea cumpăra mașini în rate doar cu buletinul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top