Parchet laminat de la Micasa, definiția confortului casei tale

parchet laminat

Parchetul laminat reprezintă alegerea frecventă pentru pardoseală. Într-o casă, pardoseala trebuie să ofere același confort în anotimpul cald și în anotimpul rece. Cu toții am avut acasă pardoseli din parchet sau scândură, ceea ce înseamnă că vom prefera un parchet laminat de calitate.

Parchet laminat, avantaje și dezavantaje

Principalul avantaj al parchetului laminat Classen, oferit de magazinele Micasa din Brăila și Galați îl reprezintă rezistența. Rezistența este importantă în opțiunea pentru pardoseală. Acesta rezistă la spălare și dezinfectare, suportă un volum de călcare și deplasare mare din partea locatarilor în familiile cu un copil sau mai mulți.

Al doilea avantaj al parchetului laminat Classen este ușurința la montaj. Din dorința de a economisi, încercăm să fim proprii meseriași în casă. În alte cazuri, se dorește ca meseriașul să nu aibă mult de lucru, atunci când montează parchetul laminat.

Alt articol de citit : Îmbrăcăminte bărbaţi în stil army – descoperă secretele unui stil îndrăzneţ

parchet laminat

Al treilea avantaj reprezentat de parchetul laminat Classen este integrarea în confortul termic al locuinței. Cu toții ne dorim ca pardoseala să nu fie prea caldă vara și prea rece iarna.

Dezavantajul oricărui parchet laminat este că nu trebuie să intre în contact îndelungat și excesiv cu apa, fiindcă poate interveni fenomenul de umflare. Există soluția folosirii produselor profesionale de curățare și întreținere în locul tradiționalei curățări cu mopul.

Parchet Laminat Classen, o varietate de culori și dimensiuni

Dacă te-ai decis să dai un aspect modern locuinței tale, dacă locuiești în Brăila sau la Galați, vizitează magazinele Micasa. Poți alege mai multe tipuri de parchet laminat, în funcție de culoare, grosime. Gama variată de culori readuce în locuință amintirea casei părintești legată de pardoseală.

Oferta magazinelor Micasa este variată. Aceasta ține cont de raportul calitate-preț dar și de posibilitățile financiare ale clienților.

Se spune că lucrurile trebuie începute de la o bază solidă. Într-o casă, pardoseala este elementul interior de bază. Practic, magazinele Micasa îți oferă soluția ideală pentru parchetul laminat pe care îl cauți.

Următorul articol: Cum Să Alegi Cele Mai Inspirate Rochii De Naşă Pentru O Nuntă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top