Parchet laminat potrivit pentru un decor rustic

parchet

Decorul rustic este pus în valoare de un parchet laminat cu un design deosebit. Schimbarea aspectul  unei încăperi ce se dorește a fi amenajată în stil rustic pornește de la alegerea tipului de parchet. Modelul estetic ales transformă încăperea și redă un contur potrivit acestui stil ambiental. 

Nuanțe de parchet potrivite stilului rustic

Tipurile de parchet laminat în nuanțe de alb cretat sau texturi arhaice pregătesc în mod armonios încăperea pentru celelalte accesorii alese să întregească stilul rustic. Structura de lemn închisă formează un fundal potrivit pentru o îmbinare de piese de mobilier cu tonuri  calde, pe când nuanțele de alb cretat redau aspectul de lemn nefinisat propriu acestui stil. În funcție de cromatica pereților, elementele de mobilier și finisajele decorative se poate alege nuanța cea mai apropiată de forma ambientală selecționată. Pentru a adăuga o notă de simplitate decorului pot fi îmbinate linii drepte cu nuanțe închise pentru un contrast frumos armonizat cu piese de mobilier deschise ca nuanță, sau pot fi armonizate nuanțele de alb cretat cu pereții și piesele de mobilier în nuanțe inspirate din natura: salvie, nisipiu, piatră sau teracotă. Cele mai multe accesorii folosite în amenajările stilului rustic sunt regândite după stilul străvechi care transmite simplitate și naturalețe.

Alt advertorial SEO: Ce haină de blană să alegi pentru toamna – iarna anului 2021?

parchet

Parchet laminat classen

Parchetul laminat classen adventure de la micasa.ro este potrivit pentru o abordare deosebită a stilului rustic în locuință, având un aspect potrivit, deschis la culoare. Albul cretat redă impresia de naturalețe și imprimă un aer tradițional împreună cu alte elemente de mobilier vintage. Împreună cu acest tip de parchet, stilul rustic din locuință capătă un fundal cald și primitor, cu efect amplificat de valența materialelor și a texturilor inspirate din natură. Acest tip de parchet își păstrează estetica timp îndelungat și poate fi ușor armonizat cu alte stiluri de amenajare în cazul în care se urmărește o nouă abordare decorativă peste anii.

Următorul articol: Gresie – Alege Un Produs Pe Gustul Tău, Dar Şi Calitativ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top