Seturi de brățări pentru damă sau bărbați – must have-ul acestui sezon

seturi de brățări

Ești în căutarea cadoului ideal indiferent de gen/sex sau pur și simplu vrei sa îti mărești colecția de accesorii? Perfect! Amunis îțî oferă o gama variată de brățări și seturi de brățări luxuriante și cu un aspect regal. Ideale atât pentru femei cât și pentru bărbați, brățările Amunis sunt must have-ul acestui sezon.

Brățări și seturi de brățări placate cu aur

Cu peste 1500 de produse, modele si combinații disponibile nu trebuie să uităm să amintim de calitatea acestor piese. Principalul avantaj al acetor brățări este faptul ca ele sunt făcute din mărgele realizate din oțel inoxitabil, un material care nu oxideaza si prin urmare nu își va  schimba culoarea in timp. În cazul de față, margelele sunt placate cu aur de 18 karate sau 24 de karate, în funcție de model, realizându-se astfel colecția de brățări placate cu aur Amunis GOLD. Varietatea colecțiilor însa nu se oprește aici, aceasta fiind completată de colecția SILVER, BLACK și ROSE. De cele mai multe ori, pentru varietatea colecției mărgelele sunt însoțite de diverse charm-uri decorate cu pietre semiprețioase precum diamantele Zirconiu.

Alt articol de blog : Care sunt costurile pentru a pregăti un transport pisici Anglia?

seturi de brățări

Un alt mare avantaj al acestor brățări este faptul ca se potrivesc pe încheietura oricărei mâini, fiind modele reglabile, realizate pe șnururi ceruite care aproape că nu se deteriorează.

Nu în ultimul rand, faptul ca modelele sunt atât de variate si se pot combina atât de bine între ele au dus la apariția unor seturi de brățări unisex râvnite atat în rândurile femeilor  și bărbaților obișnuiți, cât și în rândul vedetelor.

Ce îi face unici pe AMUNIS?

Sunt doua aspecte destul de simple, calitatea și seriozitatea serviciilor și produselor oferite. Oferă consultanță gratuita în alegerea modelului dorit cât și o garanție extinsă și taxă de transport gratuită. Grija și atenția pentru produsele oferite nu se reflectă numai în produs dar ci și în atenția acordată ambalării pe durata transportului pentru a evita orice posibilă deteriorare ulterioară. Prin urmare, ce mai stai? Profită cat mai rapid de reducerile de până la 50% la brățările premium.

Următorul articol de blog : Servicii Funerare – Calitate Şi Profesionalism

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top