Sistem imunitar puternic cu suplimente Pro-natura

Fiecare om are un sistem imunitar, ce trebuie protejat și susținut pentru a reuși să facă față diverselor bacterii, ce pătrund în corp. Sistemul imunitar ține o evidență cu toți microbii învinși. Asta înseamnă că poate să recunoască și să distrugă rapid microbul, dacă intră în organism din nou, înainte ca acest să se înmulțească și sp te facă să te simți rău.

Răceala sau gripa de la un virus, nu îți oferă imunitate împotriva celorlalți, de aceea trebuie ca sistemul nostru imunitar să lupte cu gripa și răceala de mai multe ori. Unele infecții determină apariția febrei, iar aceasta este de fapt un răspuns al sistemului imunitar. Creșterea temperaturii corporale poate distruge unii microbi. Febra declanșează procesul de reparare al organismului.

Susținerea sistemului imunitar se poate face prin administrarea de suplimente alimentare din gama dedicată sistemului imunitar de la Pro-natura.ro. Pe site-ul pro-natura.ro găsești zeci de suplimente alimentare dedicate susținerii sistemului imunitar.

sistem imunitar

Ce suplimente trebuie să administrezi pentru un sistem imunitar puternic

Echipa Pro-natura are multe game de suplimente alimentare, create special pentru mai multe afecțiuni. Suplimentele Pro-natura nu au proprietăți vindecătoare, însă au proprietăți de îmbunătățire a stării tale sănătate. Dacă vrei să îți susți organismul în lupta cu bacteriile și microbii, atunci trebuie să încerci suplimente alimentare de la pro-natura.ro.

Siropul din lemn dulce și propolis de la Pro-natura este ideal pentru întărirea sistemului tău imunitar. Propolisul are o puternică acțiune antimicrobiană asupra bacteriilor, fapt ce împiedică dezvoltarea unei gripe în organism. Propolisul este de asemenea eficient în tratarea febrei, a răcelii și gripei, a virozelor respiratorii, și a tusei.

Pentru menținerea stării normale a sistemului imunitar, pe pro-natura.ro găsești comprimatele de Spirulină Plus, care asigură funcționarea normală a sistemului imunitar, datorită compoziției de ou de prepeliță. Ouăle de prepeliță conțin proteine, săruri minerale și vitamine, de 4 ori mai mult decât ouăle de gaină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top