Transport câini Anglia – siguranță pentru câinele tău

transport câini Anglia

Câinii sunt cele mai îndrăgite patrupede şi cu toții ne dorim ca ei să fie tratați în cel mai bun mod, indiferent de situație. Fie că îți doreşti să călătoreşti sau poate să vinzi un cățel, trebuie să te asiguri că acesta va călători în cel mai sigur mod. Dacă destinația este Anglia, optează pentru o firmă specializată care realizează transport câini.

Siguranță chiar şi internaționlă

            Sigur ca atunci când optezi pentru un transport câini Anglia, îți doreşti ca patrupedul tău să fie tratat cât mai bine şi să nu ducă lipsă de nimic. Pe lângă hrană şi apă, vrei ca micul animal să se simtă confortabil şi să fii sigur că va fi tratat de oameni cu experiență.

            Dacă ai decis că e timpul pentru o schimbare pentru câinele tău, şi doreşti să îl transporți în Anglia, am găsit soluția pentru tine.

Alt blog : Când expiră un ulei de măsline şi ce trebuie să ştii despre valabilitate?

transport câini Anglia

            Cei de la all4dogs.com.ro îți pun la dispoziție posiblitatea de transport câini Anglia pentru ca tu să fii sigur că patrupedul tău călătoreşte în cele mai bune condiții. Firma deține maşini autorizate, special modificate pentru transportul animalelor pe distanțe lungi. Animalul tău va fi hrănit şi adăpat periodic, la 3-4 ore, de către personalul specializat.

Transport câini Anglia – cum se procedează?

          Pentru ca transportul să se poată realiza, este nevoie de completarea unui formular de rezervare, câte unul pentru fiecare animal pe care doreşti să-l transporți. De asemenea, niciun animăluț nu poate fi transportat fără un paşaport internațional valabil. Câinele trebuie să aibă peste 4 luni de viață şi să fie microcipat şi vaccinat antirabic, iar cu 24 de ore înaintea plecării trebuie deparazitat intern şi extern şi trebuie supus unui examen clinic.

            Dacă ai decis că vrei un transport câini Anglia, nu ezita să îi contactezi pe cei de la all4dogs.com.ro deoarece ei sunt cei care te pot ajuta cu adevărat.

Următorul blog : Parchet Laminat De La Micasa, Definiția Confortului Casei Tale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top