Transport funerar și servicii de calitate oferite de Requiem

Cu o experiență de peste 20 de ani, Requiem oferă transport funerar si servicii de calitate pentru găsirea celor mai bune soluții. Chiar dacă momentul în care apelați la Requiem nu este cel mai fericit, profesionalismul și dedicarea își vor spune cuvântul.

De ce Requiem? Pentru că oferă transport funerar național și internațional, repatrierea decedaților și obținerea pașaportului mortuar. Experiența vastă și recunoașterea la nivel european face ca Requiem să fie alegerea multor persoane în momente dificile.

Transport funerar și consiliere gratuită

Spre deosebire de alte echipe, Requiem se implică pe tot parcursul evenimentului funerar și oferă consiliere gratuită. Dacă apelați la Requiem, pe lângă transport funerar veți beneficia și de suportul necesar pentru ca serviciul funerar să decurgă normal. 

Alt articol de blog : Pantofi pentru bărbați – cumpăraturile ideale de pe Deppo.ro

transport funerar

Prețul transportului funerar variază în funcție de serviciile solicitate, de tipul de sicriu ales și de distanța în kilometri. La toate astea se adaugă, în condiții speciale, taxele serviciului de poliție mortuară și taxe consulare.

Requiem vă poate pune la dispoziție, la solicitarea dumneavoastră și servicii de manipulare, toaletare și păstrare la rece. Procesul se realizează în cele mai bune condiții pentru ca rezultatul să fie cel așteptat. Compania de servicii funerare vine în ajutorul dumneavoastră și cu o gama de sicrie, în funcție de dorințe sau de buget. Transportul funerar este asigurat de Requiem doar cu mașini dotate corespunzător și omologate, astfel încât totul să se desfășoare în condiții de maximă igienă și siguranță.

Alte servicii oferite de Requiem

Sprijinul din partea echipei Requiem nu se oprește aici. Compania funerară Requiem oferă servicii de catering pentru a vă ajuta în astfel de momente dificile. Veți beneficia de suport în întocmirea actelor pentru ajutorul de deces, suport oferit de persoane avizate. Dacă v-a convins cartea de vizită a echipei Requiem, nu ezitați să îi contactați. Serviciul de suport clienți este disponibil non-stop.

Următorul articol de blog : Încălțăminte Și Haine Premium – Deppo.Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top