Bijuteriile Amunis sunt grupate în 4 colecții

Bijuteriile Amunis sunt grupate în 4 colecții de bratari premium pentru ca tu să alegi mai ușor modelul care-ți place. Ce trebuie să faci? Alege colecția favorită printr-un click și lasă-te dus de val. E atât de simplu. Să-ți explicăm.

Cele 4 colecții de bratari premium care te inspiră:

„Colecția Black” – așa cum îi spune și numele, din această colecție fac parte brățările de culoare neagră, realizate din oțel inoxidabil și charmuri placate cu aur de 18k sau 24k. Se remarcă prin versatilitate și se potrivesc în ținutele casual. Chiar și în cele elegante, dacă optezi pentru modelele simple și rafinate. Pot fi purtate pe mâna cu ceasul sau pe cealaltă. Oricare ar fi alegerea ta, aceasta este perfectă.

„Colecția Gold” – din această colecție fac parte brățările placate cu aur galben de 18k sau 24k. Ies în evidență datorită strălucirii aparte și prin faptul că adaugă ținutei un plus de stil. Alege să porți 2 sau mai multe brățări gold pe aceeași mână, iar privirile vor fi ațintite asupra ta.

„Colecția Rose” – colecție dedicată curajoșilor. Brățările rose nu sunt alegeri comune, sunt alegeri FA-BU-LOA-SE. Trebuie să știi în ce combinații vestimentare se potrivesc aceste brățări, dar dacă ai găsit echilibrul, atunci rezultatul este wow. Din toate punctele de vedere.

„Colecția Silver” – brățările din această colecție ți se potrivesc dacă discreția te caracterizează. De ce spunem asta? Pentru că brățările silver nu ies atât de tare în evidență. Nu acesta este scopul lor. Scopul lor este să sublinieze un stil propriu, definit și sigur.  Se pot purta în combinațiile sport-casual, dar și la ținutele mai „dichisite”. Până la urmă, prea puțin contează cu ce se potrivesc, important este să se potrivească stilului tău.

Comandă brățările Amunis și răsfață-te cu reducerile de la Amunis de 10% la 2 produse adăugate în coș și de 20% la 3 brățări cumpărate. De asemenea, transportul este gratuit la comenzile mai mari de 150 lei. Tentant, nu-i așa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top