Cizme potrivite pentru femeile mici de statură

Dacă ai admirat întotdeauna acele femei care pot să poarte cizme lungi trebuie să știi că există foarte multe modele care sunt potrivite și pentru femeile mici de statură. Tocmai de aceea, ți-am pregătit câteva sfaturi pe care le poți aplica atunci când vine vorba despre alegerea unei perechi de cizme pentru sezonul rece.

Ce tipuri de cizme poți purta dacă nu ești înaltă?

Cizmele mulate pe gleznă pot să fie un teritoriu destul de periculos pentru femeile mici de statură dar pot să fie combinate cu jambiere sau colanți, care vor crea acea senzație de alungire a picioarelor. Cel mai bine este să optezi pentru cizme cât mai simple ca model, să nu aibă catarame, curele sau diverse tipuri de accesorii care să îți facă picioarele să pară mai late în loc să le alungească.

cizme

Dacă nu ai probleme cu menținerea echilibrului, atunci mai poți opta și pentru cizme cu toc subțire. Atâta timp cât nu trebuie să mergi foarte mult pe jos sau să te confrunți cu suprafețe alunecoase, modelele de cizme cu toc subțire întotdeauna sunt o alegere perfectă pentru o petrecere, o cină romantică sau o ieșire în oraș. O altă alegere bună sunt modelele de cizme cu toc gros sau cu platformă care sunt confortabile și le poți purta mai ales atunci când zăpada nu este mare prin oraș. Purtând astfel de cizme vei putea părea mai înaltă și vei putea păși cu încredere.

Descoperă o colecție de încălțăminte de calitate la Deppo

O ultimă recomandare pe care ți-o oferim este aceea să te inspiri mereu din tendințele momentului și să le asortezi cu piesele cheie din garderoba ta. Vei putea obține un look demn de remarcat și original, aliniat cu propria ta personalitate. Dacă vrei să porți cizme de calitate atunci vei putea găsi o colecție întreagă care este la o distanță de doar un singur click pe website-ul www.deppo.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top