Produse de calitate la preț mic, specialitatea EDDA

edda beauty

Orice tehniciană de unghii false știe cât de costisitoare poate fi această afacere, fie că vorbim de timpul depus sau de banii investiți în produse, indiferent ce sume primești de pe urma acestor servicii. Echipa EDDA Beauty îți vine în ajutor. La noi vei găsi produse de cea mai bună calitate la prețuri foarte accesibile, care vor fi pe plac chiar și celei mai dificile cliente pe care o poți avea.

Ce fel de produse găsești la noi?

Într-adevăr, ne mândrim cu o gamă foarte largă de produse profesionale, testate în prealabil, obiectiv, de propria noastră echipă de tehniciene, pentru a ne asigura că nu vei primi nimic altceva decât ceea ce meriți.

Te putem ajuta cu game de produse variate, incluzând: geluri, baze și topuri UV, aparate și accesorii profesionale, oje semipermanente cu o multitudine de culori și nuanțe, diverse produse consumabile pentru nail art și construcția artei tale.

Alt advertorial: Gresie – cum să o folosiți în mod optim

Aparatura pe care ți-o punem la dispoziție constă în lămpi UV cu putere optimă (120W) și senzor, dar și suporturi pentru mâini potrivite pentru orice lampă (având o înălțime universală). 

Atât gelurile, cât și ojele semipermanente vin cu o mulțime de culor și nuanțe. Indiferent că ai nevoie de culori mai simple și elegante (alb, negru, nude, gri etc) sau de unele nuanțe mai vii, colorate și aprinse, perfecte pentru sezonul estival (roșu, roz, fuchsia, albastru sau turcoaz), este imposibil să nu le regăsești în gama variată a brandului EDDA!

Nu te lăsa păcălită de prețurile și condițiile altor branduri de pe piața românească! Echipa EDDA Beauty este o echipă tânără care știe ce înseamnă să fii la început de drum, și ne dorim să rupem barierele între noi, comercianții, și voi, clientele! Vă stăm la dispoziție cu orice nelămurire sau problemă pe care o întâmpinați în drumul către succes.

Intră acum pe www.eddabeauty.ro, fă o comandă de cel puțin 350 LEI și beneficiezi de transport gratuit. Calitatea face diferența!

Citește următorul articol: Îngrijire Bătrâni Cu Empatie Și Respect – Avantaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top