Brățări luxury pentru orice eveniment special

Brățări luxury

Atunci când te pregătești pentru un eveniment trebuie să ai în vedere și brățări luxury. Cu ajutorul lor, ținuta va fi întregită, iar tu vei atrage toate privirile celor din jur. Mereu ți-ai dorit să porți brățări pe care le achiziționează și vedetele de pe plan local? Dacă răspunsul este afirmativ, intră pe site-ul Amunis și descoperă acolo game variate și modele care au cucerit și celebritățile. Seturile de brățări sunt diverse și sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Fiecare persoană care optează pentru brățările Amunis poate să-și aleagă bijuteria în funcție de personalitatea sa. 

Dacă vrei să alegi ceva pe gustul tău, trebuie să știi că ai o categorie largă din care poți selecta produsul dorit. Brățările dedicate sexului masculin sunt împărțite în: bijuterii de lux, cu pietre naturale, premium sau placate cu aur. Asemenea lor, există o selecție bogată și de brățări pentru doamne și domnișoare. Poți alege din mai multe colecții sau poți opta pentru seturi deja formate de specialiști. Nimic nu se compară cu eleganța cu care brățările luxury se așează pe încheietura mâinii. În cazul femeilor, conferă un plus de rafinament, iar când sunt purtate de bărbați, dau senzația de stimă de sine și putere. 

Brățări luxury reprezintă o modalitate prin care orice persoană se poate face remarcată. Se pot purta atât la evenimentele de zi, însă pot completa armonios și ținute elegante pentru ocazii speciale. Majoritatea brățărilor din categoria de față prezintă un talisman și mărgele din oțel inoxidabil. Șnurul folosit este ceruit și foarte rezistent. Nu se deteriorează în timp, iar brățara poate fi purtată și în timpul spălării pe mâini fără să prezinte semne ulterioare de uzură sau deteriorare. Sunt ușor de întreținut, nu oxidează și sunt potrivite pentru orice tip de încheietură. Mizează pe calitate!

Alt advertorial SEO: Brățări placate cu aur potrivite pentru orice ocazie

bratari

Cum să alegi brățări luxury ideale pentru tine?

Da, este evident să stai puțin pe gânduri când trebuie să alegi brățara perfectă pentru tine. Gama de lux se împarte în patru categorii principale din care poți să-ți selectezi favorita. Acestea sunt: Gold, Silver, Black și ROSE.  Brățările din prima grupă sunt toate prelucrate din oțel inoxidabil și sunt placate cu aur de 24 karate. Cele Silver sunt placate cu aur alb și prezintă charm-uri decorate cu diamante zirconiu cubic.

Gama Black este dedicată celor care cred că simplitatea denotă eleganță și care merg întotdeauna pe stilul clasic. Alături de un costum negru sau de o rochie de aceeași culoare, brățara este pusă în evidență. De asemenea, brățările Black sunt fabricate din oțel inoxidabil. Adesea se spună că brățările din gama Rose sunt dedicate femeilor, însă modelele variate se potrivesc chiar și domnilor. Accesoriile sunt din oțel inoxidabil și sunt placate cu aur rose, iar charm-urile sunt tot din diamante zirconiu cubic. 

Prețurile lor variază între 169 și 249 RON, însă acum te poți bucura de prețuri promoționale și reduceri de vară. Astfel, vei putea să le achiziționezi chiar și la prețuri mai mici de 100 RON. Intră pe site și beneficiază de super oferte! Desigur, design-ul unic și aspectul armonios reprezintă reale plusuri.  Clienții Amunis spun de fiecare dată că doar o brățară nu este de ajuns. Așadar, există oferte speciale pentru nevoile fiecărui cumpărător. Accesoriile se pot purta pe încheietura liberă, dar și alături de ceas. Mai mult decât atât, orice brățară vine însoțită de o cutie cadou inclusă în preț. Fidelitatea clienților este răsplătită. În acest fel, beneficiezi de diferite oferte și prețuri speciale. De exemplu, dacă optezi pentru achiziția a două produse de pe site, ai parte de un discount de 10%. Însă, dacă alegi să comanzi trei bijuterii de pe site, ai parte de 20% reducere. 

Următorul articol: Cum Să Alegi Servicii Funerare De Calitate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top