Mașini second hand – revizia de după achiziție

Dacă toate lucrurile au decurc conform așteptărilor tale și ai încheiat vânzarea pentru cumpărarea de mașini second hand, ultimul punct de pe listă este să faci o revizie completă a mașinii pentru a putea porni la drum în siguranță. Atunci când cumperi o mașină de pe piața de auto rulate este bine să incluzi în buget și această cheltuială deoarece la final va fi mult mai simplu să ai deja banii necesari.

Ce trebuie să soliciți când faci revizia unei mașini second hand?

Revizia de mașini second hand trebuie să includă înlocuirea uleiului de motor, înlocuirea filtrelor (ulei, carburant, habitaclu – polen), verificarea gradului de uzură a plăcuțelor și discurilor de frână, verificarea proprietarilor lichidului de răcire, înlocuirea lichidului de frână, înlocuirea freonului din instalația de climatizare, verificarea articulațiilor și înlocuirea pivoților, bucșelor, capetelor de bară, dacă este cazul. O astfel de revizie este recomandată pentru a te asigura că mașina ta va funcționa optim și nu va deveni un pericol în trafic.

mașini second hand

De asemenea, este recomandat să mergi la un service autorizat în special înainte de a încheia contractul de vânzare – cumpărare pentru mașini second hand. Vei putea lua o decizie mai ușor în ceea ce privește achiziția.

Achiziționează un autovehicul SH în siguranță de la Auto Dan

Pentru a achiziționa mașini second hand bune tot ce trebuie să faci este să intri pe website-ul www.auto-dan.ro. Aceasta este o platformă unde vei putea găsi foarte multe modele de mașini bine întreținute și atent selectate de profesioniști astfel încât să poți cumpăra în siguranță o mașină pe care să te poți baza. Este important să fii cât mai bine documentat chiar dacă nu cumperi chiar acum, așadar, dacă vei consulta această platformă vei reuși să găsești cu siguranță câteva modele care să îți atragă atenția. Raportul calitate – preț este unul bun și pentru toate mașinile cumpărate vei primi garanție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top