Mașini second hand – cum îți setezi așteptările?

Deoarece achiziționarea unei mașini second hand vine împreună cu foarte multe decizii importante este esențial să îți setezi așteptări cât mai realiste. Procedând astfel, vei putea reduce multe riscuri și chiar vei reuși să alegi o mașină pe care să te poți baza pentru mult timp.

Setează obiective realiste când cumperi mașini second hand

Pentru a putea să îți setezi niște așteptări cât mai realiste este bine să pleci la drum cât mai bine informat atunci când cauți mașini second hand. Rulajul mediu al unei mașini în România este de 10.000 – 15.000 de kilometri în cazul persoanelor fizice și de până la 30.000 – 40.000 de kilometri sau chiar mai mult în cazul mașinilor care deservesc companiile. Prețul unei mașini second hand se stabilește în funcție de vechime, rulaj, stare tehnică, rulaj, estetică, popularitatea modelului. Pentru a nu risca să te alegi cu un model de mașină care nu te satisface din punct de vedere al modului de întreținere sau cum te simți atunci când o conduci trebuie să te interesezi și să compari avantajele și dezavantajele modelelor pe care le ai în vedere. Totodată, este bine ca atunci când mergi la întâlnirea cu dealerul autorizat să ai deja o idee despre modelul pe care ți-l dorești.

mașini second hand

Colaborează cu Auto Dan pentru a alege o mașină fiabilă și bine întreținută

În cazul în care oferta vânzătorului ți se pare prea bună pentru a fi adevărat este momentul să devii sceptic. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când cumperi de la samsari sau de la diverși vânzători privați. Căutarea unei mașini potrivite începe chiar și cu câteva luni înainte, așadar, este bine să nu te grăbești. Dacă vei intra pe website-ul www.auto-dan.ro vei putea să găsești foarte multe modele de mașini second hand atent verificate care te vor putea servi excelent pe termen lung. Verifică atent toate detaliile indiferent de unde ai alege să cumperi mașina și mai ales, nu te grăbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top