Obiecte sanitare potrivite pentru băi vintage

În amenajări interioare stilul vintage a devenit un must have pentru toţi proprietarii de locuinţe care îşi doresc o baie amenajată cu bun gust şi rafinament, motiv pentru care este nevoie de cele mai potrivite obiecte sanitare. Stilul de amenajare vintage presupune ca toate elementele alese să fie în ton cu design-ul începând de la obiecta sanitare până la decoraţiuni.

Stilul vintage este ideal în special pentru băile cu dimensiuni generoase care permit o libertate mare în ceea ce priveşte modul de amenajare. Stilul vintage se remarcă prin acel aspect uşor retro dar foarte luxos. Tocmai de aceea, accentul cade în special pe obiecte sanitare de înaltă calitate.

Tipuri de obiecte sanitare potrivite stilului vintage

Finisajele simple dar sofisticate sunt completate de obiecte sanitare nonconformiste care se diferenţiază de tot ceea ce se găseşte pe piaţă. Astfel, este obligatoriu să te orientezi către un lavoar tip bol realizat din porţelan sau un model în formă conică cu montaj pe pardoseală. Vasul de toaletă poate să fie suspendat iar cada este de preferat să fie ovală, cu picioare şi încadrată în mijlocul încăperii. Lavoarul şi cada trebuie să fie completate de baterii aurii sau negre care oferă un aspect rafinat şi sofisticat. De asemenea, poţi alege o pară de duş care să fie în acelaşi stil, astfel încât să poţi pune în valoare cât mai bine caracteristicile acestui stil de amenajări interioare.

obiecte sanitare

Pune în valoare toate elementele care compun acest stil de amenajări cu produse de calitate

Băile vintage debordează de creativitate şi inspiraţie, motiv pentru care este important să te asiguri că tot ceea ce foloseşti în materie de obiecte sanitare şi nu numai, este de calitate. Pentru completarea armonioasă a unui design vintage, este recomandat să achiziţionezi dintr-un singur loc toate elementele necesare pentru a te asigura că amenajarea este unitară.

Dacă vrei să completezi baia ta cu elemente vintage care să răspundă chiar şi celor mai înalte aşteptări, atunci magazinul online www.pro-era.ro te aşteaptă cu o gamă variată de produse care să te ajute să creezi baia visurilor tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top