Parc auto – alegeri bine făcute și cu încredere

Dacă te-ai gândit să-ți schimbi mașina și nu ai suficienți bani, poți să iei în calcul și varianta unei mașini rulate aleasă dintr-un parc auto, unde găsești o varietate de modele care sigur îți vor fi pe plac.

Piața de mașini second hand este într-o continuă creștere și ofertele sunt multe, însă nu toți cei care vând mașini sunt și corecți, de aceea varianta unui dealer autorizat este cea mai bună alegere.

O mașină rulată nu este neapărat o mașină veche pusă în vânzare de un proprietar pentru că nu mai funcționează ci poate fi o mașină care funcționează perfect.

Alegând să faci achiziția dintr-un parc auto ai numeroase avantaje.

parc auto

Parc auto – avantaj în achiziționarea unei mașini

Spre exemplu Auto Dan SRL, îți oferă prețuri accesibile la o gamă largă de auto rulate, iar dacă totuși nu te încadrezi în buget pentru că îți dorești o mașină scumpă, noi te ajutam cu posibilitatea de a achiziționa în rate. Colaborăm cu instituții de finanțare de top, care oferă clienților credite avantajoase, sau puteți opta pentru sistemul intern de creditare.

Un alt mare avantaj pe care îl oferă dealerii este faptul că toate mașinile din parc, înainte de a fi puse în vânzare, sunt testate și verificate de specialiștii noștri, având garanția kilometrilor reali, siguranță și încredere că achiziția făcută este cea mai bună. În urma testărilor la care este supusă mașina vei avea garanția că ești în siguranță , mașina este într-o stare perfectă de funcționare, fiind o măsură care îți oferă liniște.

Chiar dacă nu ești hotărât încă, poți veni la sediu pentru a beneficia de un test drive, care desigur te va ajuta să iei decizia.

Vizitează acum parcul Auto Dan SRL, pentru a alege dintr-o gamă variată de auto rulate de cea mai bună calitate ca să găsești mașina care îți va aduce siguranță și confort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top